View Single Post
Old 03-27-2007, 18:51   #18
Pampers

Pampers's Avatar

Registrovan: Mar 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Quote:
Originally Posted by delboy View Post
Evo baš čitam ovo što si pisao...i nemogu se bas slozit sa tvojim savjetima.
Bio sam jedno vrijeme zagrijan za tu salviu ,pa sam pročitao da se salvia nemoze pusiti bez brenera ,dakle ne BUTAN-ski upaljac.

razlog je navodno temperatura ,jer salvia daje potpuni efekt tek na visokoj temperaturi puseci ju na bong ili pajp.
nepreporucuje se pusiti u pljugi ili sa butanskim upaljacem.jer efekt nije isti.

u glavnom zanima me koja je razlika izmedju ekstrakta standardized 10x i obicnog ekstrakta 10x.

E sad moj delboy, prvo... bit zagrijan za salviju i isprobavat tehnike s pravom salvijom su dvije razlicite stvari.

Butanski upaljac stvara temparaturu od 750 stupnjeva
http://en.wikipedia.org/wiki/Butane_lighter

A za izgaranje slavinoruma potrebna je temparatura od 240, tako da butanski upaljac (ako je drzan na salviji dok se vuce) moze postici sve kao i brener. ISPROBO SAM, ISTO JE!

Zarolat salviju mozes, ali ucinak bude jedva zamijetiv. Nije da nema efekta, ali bude jako slab.

E a glede extracta, stvar je u broju prociscavanja ja mislim... Standardizirani je do kraja prociscen. Dok ne standardiziran ima jos acetona u sebi.. neka ti odgovori Hasan on je tata kad su u pitanju extracti