View Single Post
Old 03-26-2007, 00:39   #10
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Quote:
Originally Posted by Pampers View Post
E moj ROX-e... Da te uputim i ustedim ti vremena... Sta da radim kad sam simpatican momak i volim pomoc... no dosta o meni i malo o sally.

Numero uno
Salvija je legalna - Spoj se zove salvinorum A i nema ga na listi nedopustenih substanci
http://www.nn.hr/clanci/sluzbeno/2003/3155.htm

Ja sam narucio 3 puta i svaki put mi prodje, a dobijem racun da su mi pregledali na carini. Tako da nemas beda.

Numero dos
Narucit iz europe se ne isplati. Brze sitgne al je postarina 10 eura. Iz amerike 10 dolara. Sto u europi kosta 20 eura (150kn) u americi kosta 20 dolara (110kn) A sto se salvije tice, bolje je narucivati iz zemlje odakle potice jer je kvalitetnija vjerovatno.

Ja kupujem od http://bouncingbearbotanicals.com/ . Pouzdani su i uvijek dostave. Jos iste cijene, a izgledaju pouzdano su iamshaman.com

Numero tres
Naruci odma extract x5 Standard (kvaliteta i postupak pouzdani)
3g najmanje jer ce ti biti potrebno ako neces pusit sam. Od lisca mozes samo naslutit o cemu se radi, a i poderat ces si pluca bez veze. Ja jesam.
Iako mozda da uzmes uncu lisca da mozes mjesat s extractom... i za zvakanje eventualno

Numero cuatro
Osiguraj bong, osiguraj screen i osiguraj nekog da te drzi na oku... Ne traje dugo, ali mozes se lupit ako te vizija navede da hodas, a to sjebe trip i boli

Numero cinco
Istrazi prije malo po netu... erowid.com, wikipedia...

Pazi sta radis:)

Hehehehe . Bravo care; Kratko, jasno i ... točno. :wink:
Samo opet bi tija dodat, list te može samo tako iznenadit. Sve ovisi kaki je, odakle je i, naravno: "kolk'o para, tolk'o muzike".
pa na kubu činit koji đir...
TBF - Đita

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote