View Single Post
Old 03-24-2007, 15:10   #1
Pampers

Pampers's Avatar

Registrovan: Mar 2007
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Default Salvia Savija

Imam mnogo pitanja vezanih uz salviju, prakticiram vec 2mj i probao sam dosta tehnika, ali dosta i nisam.

Dakle...

Lisće salvije...
1. Bong
Najvise doguram do lvl 2 s naznakom lvl 3 i to nakon 3-4hita tek, necu da vas davim s detaljima. Sve na mali bong s screenom rubno oblozenim 3cm visokom alufolijom (za bolje zagrijavanje). 20sec drzanje hita, izdah i onda ponovno hit dok jos mogu pouzdano drzat bong. Upaljac - Butanski... plamen drzim na slaviji dok vucem.
E sad... imate neke tipove za poboljsanje tehnike?

2. Buksna
Buksna s flokom od 4cm i cisto lisce ali taman da ima za dva dobra puffa... Butan upaljac.
Kontam lvl 1max... neka relaksacija.... i opcenita nadrkanost kao kad pokusas zadrijemat pa ti netko upadne s pitanjem u sobu i san sjebe.
Imate neke tipove za poboljsanje tehnike?

3. Caj
Oko 3g lisca stavim da stoji 10min u caju... naravno mora ici stevija (ako ne tona secera pomogne malo) u caj inace uzivas u okusu salvije. Caj opusti... pvouce u neki trans - like i traje 20-40min. Ali stvarno minimalno...
Imate neke tipove za poboljsanje tehnike?

4. Zvakanje
Oko 4-5g lisca pod jezik i nedaj se brate... nedo bog da ti dojde slina na gornji dio jezika jer nije lijepo. Cucllam i zvacem, zubi zeleni, poslje me ni pas nece poljubit. A efekta bas i nema... Svi se kunu da bi tu najvise trebalo biti na jedno 2min osijetio sam naznake one sile koja privlaci/gura/savija/razdvaja ali konkretan filing osijetio nisam.
Imate neke tipove za poboljsanje tehnike? Upaljac - Butanski, malo pece za jezik i desne ali sto je tu je

5.Pajp
Nemam i nisam probao... kako je? Radi ko bong ili slabije?

Help!

Extraract 5x na bong baca u svijetove, uvodi me u dijaloge s necim/nekim, nekad sila bude toliko jaka da me odgura iz tijela.
Kako radi 5x na blajb /pajp/ zvakanje?

10x upravo stigo... danas poljecem;)

I jos jedan bed... 80% tripa zaboravim... a znam da sam bio negdje i da sam priaco s nekim... ali rijetko se sjetim tko i gdje. Iako svaki put kad sasijem hit i pocne me vodit sjetim se svega sto sam prije vidio ali onda opet zaboravim kad sletim no sjecam se da sam se sjetio.... sjebano... kako prevladat to?

Malo duzi txt, ali tko se razumije nek molim vas da 5min i pomogne... hvala

Last edited by Pampers; 03-24-2007 at 15:29.
Pampers is offline   Reply With Quote