Quote:
Originally Posted by DirtyDeeds
Hvala na savjetima.Mislim da ce uspjeti,ima 7 listova,jedan je ucvenuo ali necu ga rezati dok ne izadje korjenje.Sad izgleda prilicno svjeze i zdravo.
I jos nesto,Hasane,kako to da nisi probao Coleus.Sta mislis pod kontroverzan report?
Svi koje sam ja citao opisuju ugodne,kratke,lagane tripove.
|
Naša san dosta opisa koji su baš to detaljno opisali, ali nije me nešto "zapalilo".
Bilo je opisa za zaključom da radi, ali i dovoljno onih koji su bili bez efekta, a pri tome san naša razne varijacije i na temu doziranja. ?!Od 3 - 80 listova. ?! To je malo kontraverzno; ili možda ima neka caka? Da je Coleus psihoaktivan (a i da se tako zove) dozna san na vutri.org. Dotad mi je bija jedan lipi ukras na proziru godinama.
Proba san dosta biljmih "pomočnika" ;) Dosta san ih probava pod utjecajem raznih "izvještaja" i sasvin dovoljno puta se razočara. Ovo mi čak i raste na ponistri, ali neman volje. Evo, ovako izgleda:
Malo je "ofucana", ali to je samo faza. Ima dosta mladih grančica pri dnu grana koje vise, i treba ih posjeći tako da ostane 1-2 vrha na svakoj. I obavezno prisadit.

Vrh viseče grane, taman za klonirat ga.