View Single Post
Old 03-23-2007, 21:26   #13
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Quote:
Originally Posted by DirtyDeeds View Post
Hvala na savjetima.Mislim da ce uspjeti,ima 7 listova,jedan je ucvenuo ali necu ga rezati dok ne izadje korjenje.Sad izgleda prilicno svjeze i zdravo.

I jos nesto,Hasane,kako to da nisi probao Coleus.Sta mislis pod kontroverzan report?
Svi koje sam ja citao opisuju ugodne,kratke,lagane tripove.
Naša san dosta opisa koji su baš to detaljno opisali, ali nije me nešto "zapalilo".
Bilo je opisa za zaključom da radi, ali i dovoljno onih koji su bili bez efekta, a pri tome san naša razne varijacije i na temu doziranja. ?!Od 3 - 80 listova. ?! To je malo kontraverzno; ili možda ima neka caka? Da je Coleus psihoaktivan (a i da se tako zove) dozna san na vutri.org. Dotad mi je bija jedan lipi ukras na proziru godinama.
Proba san dosta biljmih "pomočnika" ;) Dosta san ih probava pod utjecajem raznih "izvještaja" i sasvin dovoljno puta se razočara. Ovo mi čak i raste na ponistri, ali neman volje. Evo, ovako izgleda:

Malo je "ofucana", ali to je samo faza. Ima dosta mladih grančica pri dnu grana koje vise, i treba ih posjeći tako da ostane 1-2 vrha na svakoj. I obavezno prisadit.

Vrh viseče grane, taman za klonirat ga.

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK

Last edited by EXARP : 03-23-2007 at 21:57.
EXARP is offline   Reply With Quote