just to note, opisani postupak je vrlo korisno masterati, u pitanju je slight varijanta generalnog principa polarno/nepolarne ekstrakcije i kad ju poznajes, uz varijacije otapala mozes izvoditi za razne spojeve, a za neke je i preferirana metoda (npr, u LSA ekstrakciji, s alk umjesto acetona i bez potpunog isparavanja, mislim i u ekstrakciji meskalina iz kaktusa etc)
jel to benzin kao Benzine, aka Petroleum ether, u hr known po njemackoj var imena, petroleter? To se moze pokupiti samo u chem ducanu? Il je dovoljan onaj zippo benzin/naphta? negdje , mislim na drugdje linkanom lyceaum threadu o ekstrakciji LSA, negdje 'usred' tog monstrosityja, mislim da neko spominje kako se hexane , heksan (uz pentan glavni sastojak petroletera - u analitickom petroleteru obicno vrlo cisto, mozda i iskljucivo jedan od ta dva spoja) prodaje kao nesto vezano uz elektronicku opremu...
bilo bi jako korisno nabaviti taj spoj, koristan je u pripravljanju tinktura LSA/isoLSA iz MG, that are reportedly amazing, a bio bi od koristi pri DMT ekstrakciji!
ima li negdje ovdje tema 'bluffing your way through chem store'?