Tema: Narucivanje
View Single Post
Old 03-08-2007, 18:26   #30
EXARP
Spirit of Air

EXARP's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 7
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema

Quote:
Originally Posted by Ramona_Red View Post
ne gljive naručivati!
jedino ako imaš vezu u smart shopu - ima recimo - čula sam od lika - ekipa radi tzv. choco paddo's - suhe - i meksičke, a i havajske - koje su još zgodnije jer su malene - meksičke nasjeku na kocke - čokoladiraju!!! I šalju ih kao choco-chips! nema šansone da ih ko otkrije. E al caka je u tome da baš moraš imat VEZU - jer su u NL i suhe postale ilegalne - znači ...
A peyote svaka budala već prepoznaje, tako da se osobno ne bi ni s tim zajebavala - možda San Pedro jedino - i to da se dogovoriš s likom u shopu da mu pukne etiketu neku kao 'cactus domesticus vulgaris' - eto jedino tako

Hawwaian Baby Woodrose bi možda prošle, sjemenke, jednostavno zato jer je lipo cviće na slici, i jer je 'ruža'. Al nemoj me držat za riječ. Morning glory valjda isto može, iz istog razloga ...

Mene zanimaju yopo (cohoba) sjemenke - bi li se to moglo naručit ...
Zaboravite gljive!!! Umisto gliva dobićete pandure na vrata. Jedino ako se kupi otisak spora, pa ga pošalju u pismu i onda - homegrowing.

Sve sjeme će proć, jer niko nemože zabranit ikome, a ni u zakonu toga nema, da uzgaja cvijeće. Jer sve te biljke to i jesu. Zabranjene su tvari u njima, ali u čistom stanju. Znaći za posjedovanje sjema i uzgoj ti niko nemože ništa, alio ako ti recimo uvate čaj od MG, e onda imaš "zabranjenu tvar" koja je na listi.

JA san naručiva i Mimozu i Psyhotriu i Cabreranu. Sve su ovo "biljni djelovi" (1. je kora korjena, a druge dvi su lišće). Pune su DMT-a, bile su mi čak i na fitosnitarnom pregledu, ali su prošle. Po zakonu imaš pravo kupit ove "proizvode" jer na njima iovako i onako piše da nisu "for human cosumption", a zna se nać i "for incense use only". Jedan put san carinicima reka da mi je to za religiozne svre. Muk s druge starne na tel. Pa kako to mislite... Jednostavano. To u Amazoni šamani koriste za... to je sveto... ja ću od toga napravit miris koji koristin za svoje religiozne prakse... Vi to ozbiljno? Naravno!

I nisan laga. A to šta će neko na carini mislit da san ludi i prikrižit se 20 puta... to se mene netiće.

Bitno je znat ZAŠTO je nešto naručeno i ČEMU to služi i točno ŠTA je to. Meni je dosad radilo 100%.
E, i btw, naručujte iz Britanije, Njemačke itd. NAši customs imaju nekakv pik na pakete iz Nizozemske, osobito kad vide nekakve nepoznate biljne mase u paketu.
Poz

Znan da ih niko nevoli, znam da ih je ponekad užitak kršit, ali svejedno...PROČITAJ PRAVILNIK
EXARP is offline   Reply With Quote