View Single Post
Old 03-02-2007, 21:52   #15
cannebosanac

cannebosanac's Avatar

Registrovan: Oct 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Mamu ću mu u snu da ševim ako neko prijavi , evo ga novi mjesec novi limiti pa odoh malo sad da skidam,da učim kako se spajaju ove stvarke , i ovi rar-ovi nisam još baš najbolji s njima ali napredujem pomalo skino sam već par nekih crackiranih stvarki i rade ko plaćene , uf kako me peče savjest samo da znate :lol:. Hvala ti još jednom legenda si koja živi , mame mi , da sam admin odma bih ti ove liske sve zazelenio :), vrijedi ti ovaj post ko mojih 200 i više od toga ,ja bih isto uploado par nekih stvari koje imam ali nisu ni titlovane i trebalo bi mi najmanje godinu da sve prevedem pored ostalih stvari što me jebu životu , a i koja mi korist kad nemam ovaj račun da mogu stavit stvari na rapid da stoje tamo bar godinu dana , kako ide to ako ti se da da mi objasniš ukratko ,nešto sam čitao na rapidu , mislim znam engleski odlično i već sam skužio dosta , ali kako s onim
PayPal-om se radi ja sam za to totalni debil , gdje ,šta, kome platit @?, je li može slučajno preko Western Uniona s tim sam već radio ?

Samo post ti je žešći ko da je niki warez site u pitanju,da je 500 ovakih ljudi kao što si ti na forumu ,5 dana i vutra bi legalna 100% :lol: ,a ovaj forum bi se zvao vutra warez.org .

Kako si uradio ono sa onim sličicama iz filma, čime se radi ono ,koji alat treba za to?Makaze?Ljepilo?
Probo sam ja sa tim i zaljepio na ekran ali neće da se miče ,miš ne pomaže ili mi se sjebo ovaj kolutić ?

cannebosanac is offline   Reply With Quote