Poilo mi post :( ...
Naime (naime!) ima slaka, plavog (onog pravog), 'heavenly blue' - i to ni više ni manje, ni 5 ni 6, nego u Konzumu! ;)
Ja kupila 5 kesica, samlila, i pred dva tjedna sam poila jedno ajmo reć 1 punu žličicu - i to ne na prazan želudac ni niš - nije mi se dalo čekat pravu priliku, tila sam isprobat aj da vidim oćelmi išta biti.
I bome, mogu vam reći - iako mi se svijest nije niš značajno 'pomaknula', osim što mi je postalo nekako 'svijetlo' u glavi (zbilja, doslovno) i prozračno - i malo mučnine (stvarno izazivaju mučninu, ovi na erowidu ne seru - drugi put kad budem išla jest, uzet ću - preporučujem i vama - 1-2 Dramine (tbl. protiv mučnine u prijevoznim sredstvima) ... no - poanta - ZJENICE!!! Ko dva CD-a!!!
A neće vam, znate i sami, bilo kakva pizdarija promijenit zjenice - no, no! Tu ima neki otrov, nema da nema!
Sad kad mislim, vjerojatno odatle i 'svjetlo' u glavi - kroz onolike zjenice...
Uglavnom SATIMA su mi bile tako ogromne - i sreća da sam sve to pojela negdi oko 15, jer da sam ajmo reć oko 20, sigurno ne bi bila mogla zaspati. Ko može zaspat s onolikim zjenama.
Eto reporta. Znači, ima slaka, u Konzumu.
Nemojte mi sad sve pokupovat