Tema: Datura
View Single Post
Old 02-25-2007, 18:05   #42
DirtyDeeds

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema

Quote:
Originally Posted by psihonaut19 View Post
Pa koji k***c??? Jel sjemenke trebaju biti svježe?
Ja sam pojeo oko 100 i efekt je bio prilicno jak.Sjemenke nisu bile svijeze.Ne moraju biti svijeze,to sam mnogo proucavao i sjemenke su jace kad je plod vec suh,tj. kad se mogu saditi.
To sto imas su žučkaste ili crne,male,plosnate sijemenke,vrlo tvrde?Ako odgovara opisu onda je Datura.
Kad sam uzimao samo sam prožvakao i popio s vodom.Djelovanje je pocelo za 1-3 sat.
Prilicno je maglovito(sanovito) iskustvo pa ne bi moga reci kad je prestalo.Dan i pol nisam mogao citati.

VAZNO UPOZOREJE:Nakon konzumacije Dature nemoj piti alokohol,jako dugo,mozda mjesec,da sam znao da mi se moze tako nesto dogoditi ne bi reskirao i odrekao bih se alkohola mnogo mjeseci.
4 dana nakon Dature sam popio dosta alkohola i to je jedno od naj-(ne znam pravu rijec) recimo mucnijih iskustava u zivotu.Mislim da se takav efekat ne moze postici ni sa 2l vodke,ja sam popio 2-4 dcl ruma i osjecaj nije bio ni malo ugodan niti slican obicnom pijanstvu,zabrijo sam da moram propovjedati svima da ne konzumiraju Daturu,povracao,prico ludosti,ni malo nisam mogao hodati,vid sjeban dokraja,mozak mi se okrece,svjetlece bube il tak nest;jednom rjecju=horror
DirtyDeeds is offline   Reply With Quote