Evo bio sam malo na službenom siteu od Sensi seeds i na ovome od head shopa u Sloveniji cijene su u redu , samo čini mi se da su ovi na službenom siteu bili pijani ko majke kad su pisali količine sjemena u kesicama , čak su za ovaj outdoor mix na službenoj stranici naparavili dvije reklame i u jednoj piše 25 a u drugoj 40 sjemenki za istu cjenu , za sve ostale za koje slovenci tvrde da ima 15-16 sjemenki ,sensi seeds site kaže da prodaju po 10 sjemenki , koje sad tu lud ? Možda to meni noge smrde,ne znam

.
Sad kad sam sve ovo vidio mislim da me ovaj lik ,koji mi je jednom prodao sjeme od Sensi Seeds-a koje je on navodno donio iz Amsterdama ,pošteno odradio i to onda je cjena bila veća, sad je 20 € .Prodao mi je 15 ili 16 sjemenki Sensi Skunk-a u originalnom pakovanju kakvo je onda bilo reklamirano na službenom siteu od Sensi seeds.
Mislim da me je
pošteno odradio isto ko što i ovi Slovenci odrađuju ljude ili sam možda ja u pravu kad kažem da su ovi na službenom Sensi Seeds shopu bili pijani kad su radili site pa svuda umjesto 15-16 sjemena napisali 10 .
Uglavnom kako i Inq reče nešto tu nije OK ... Bilo bi dobro da razjasni ovo, neko ko zna točno o čemu se radi.
Je li vama radi ovaj smartshop.hr , meni pola onih stranica neće da otvori traži mi macromedia flash player ?