View Single Post
Old 02-24-2007, 21:38   #14
cannebosanac

cannebosanac's Avatar

Registrovan: Oct 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Unhappy raziskovalne i učne ?

Quote:
Originally Posted by bapho View Post
raziskovalne i učne potrebe (koja rupa u zakonu)i to piše isto na svaki kutiji koju kupite.

<baphomet>
Jarane de prevedi ovo molim te da svi razumiju kakve su to raziskovalne potrebe ovo učne pretpostavljam da možda znači naučne(znanstvene).A što se tiče zakona,koji ne bi ni kod mene u BiH trebao bit nešto mnogo različit nego u Sloveniji,i te rupe mogli bi je početi masovno svi koristiti , pa da uzgajamo i pušimo u eksperimentalne svrhe .

U biti ja i jesam ono sve što sam popušio napravio u svrhu znanstvenog eksperimenta , koji traje evo već dobrih 10 godina , i zaključio sam da ima vutra zajeb i vutra prava od prve te boli glava,a ova prava liječi glavobolju i mnogo drugih stvari , čak sam siguran da poboljšava imunitet jer se je od kad trošim vutru ,nisam ni zbog gripe doktora posjetio a kamoli zbog nekog težeg oboljenja i zaključio sam još da su one priče kako se od vutre može poludit istinite jedino u slučaju ove prskane industrijske smrdare koju prodaju murija i mafijaši u talu(suradnji) .

raziskovalne potrebe = potrebe istraživanja ? Pretpostavljam samo jer ovo iskovalne me podsjeća na iskati kako moja baba kaže za tražiti

učne = znanstvene ?

Btw. Od kad postoje ovi headshopovi u Sloveniji ?

Last edited by cannebosanac : 02-24-2007 at 21:43.
cannebosanac is offline   Reply With Quote