Tema: Datura
View Single Post
Old 02-22-2007, 09:10   #28
DirtyDeeds

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema

Previse sam subjektivan zbog iskustva s tom biljkom.Iskreno,da sad imam priliku birati izmedju jakog tripa na Daturi ili recimo na magicnim gljivama dobro bih razmislio sto zeilm uzeti i sto ce mi pruziti vrijednije iskustvo.

Predpostavljam da je moguce poludjeti i ako nemate nikakvih predispozicaija za to,dok ste tamo,"obicni" svijet vam se cini kao san a to sto dozivljavate smatrate da je to zapravo,ne realnost,ali bar bliže pravoj realnosti od svakodnoevnog života,stoga mi sad više i nije tako cudno kad procitam negdje da su ljudi ostajali zauvjek u tom tripu.

Tu sam procitao da i brsljan sadrži tvari koje uzrokuju promjenu svijesti ali prije nego sto trip pocne postanete bolesni.Kod Dature je upravo to vazno da je za trip potrebna manja kolicina od one,zbog koje mozete zavrsiti u bolnici,upravo zato jer kolicina koja pokrece trip ali vas i cini stvarno bolesnima vrlo vas lako moze dovesti u smrt.
Sve u odredjenoj kolicini postaje vrlo opasno,previse bilo cega vas moze ubiti,te samo zato sto je potrebna mala kolicina Dature da zavrsite mrtvi a ne da tripujete ne znaci da je Datura otrov.I kisik i voda i alkohol i gljive,sve,bas sve vas moze ubiti.

Citao sam da je Datura mnogo snaznija od recimo gljiva,mislim da se djelovanje bas i nemoze usporedjivati pa odluciti sto je snaznije ali nikako ne mogu zamisliti da bilo koja gljiva u tako maloj kolicini moze dijelovati.

Oni ljud koji se predoziraju s Daturom su sigurno premalo informirani ili jednostavno zele biti na necemu pa pojedu sve sto mogu a Datura za to definitivno nije.
DirtyDeeds is offline   Reply With Quote