Tema: Datura
View Single Post
Old 02-21-2007, 20:34   #19
DirtyDeeds

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 9
Pohvaljen 5 Puta u 3 Tema

Evo uspje sam procitatati vecinu i vec od 2sjemenke postoje efekti,5 vidljive u promjene u percepciji,25 takodjer promjenita percepcija + glazba se cini vrlo glasna i intenzivn,osjecao sam se kao da sam u glazbi,90.tak sjemenki=dosta velika promjena u percepciji,tu i tamo nest ovizualno,ne bas prave halucinacije..
Kao sto je tu netko rekao(ispricavam se sto jos uvjek nisam zapantio nickove) da je za nekoga 100sjemenki premalo a za nekoga previse + svaka biljka ima svoju acinu.
Isto kao sto nije svima potrebna ista kolicina da se napuse a ni svaka vutra ne sadrti jednako THC,i to je to,svako tko zeli probati,a nemojze jer mnogi ljudi ce se sjebat tako a ako znte,ne samo predpostavljate nego znate da ste spremni za to pa ljepo krenete od 10-tak sjemenki pa doone kolicine kojom postignute zeljeni efekt.

Sve lose sto procitate o Daturi prilicno je istinito,pa stoga pazljivo,nemojte misliti da su to samo lazi..Ako uzimate Daturu uzite u obzir da ce vam se svii losi efekti za koje ste saznali dogoditi.
DirtyDeeds is offline   Reply With Quote