Ma proucio sam sve,a ma bas sve sto sam mogao naci.Nado sam se jos nekom savjetu i odgovorima na moja pitanja od ljudi koji znaju vise,koji imaju iskustvo.Ja definitivno ne spadam u skupinu ljudi koji se drogiraju ili bar trude drogirati jer zele privuci paznju,jer imaju mnogo problema,i tako a to je mislim dovoljno vidljivo iz toga da zelim probati Daturu koja i da je dostupna u svakoj trgovini ne bi nikad postala popularna droga ali ja zelim znati,pokusati testirati granice mog uma ako za***** za to nece biti kriva Datura vec ja jer mozda nisam spreman ali odlucio sam.Vjerujem da mi savjetujete da ne probam jer vam je zbilja stalo do zivog bica a ne jer mislite da mozda nisam dovljno vrijedan za Daturu ili ste ljubomorni sto mozda vi niste imali priliku,hvala,ali odlucio sam.
Molim vas pomozite mi sa odgovorima na moja pitanja i savjetima.Znam da danas mnogi ljudi jednostavno uzimaju sve sto djeluje makar bilo otrov samo da bi se nadrogirali,Datura koaznjava takve,vjerujem da ja nisam takav,Datura ce prosuditi ali svejedno se zelim osigurati da ne s***** zbog recimo prevelike doze a i zelim za svaki slucaj ako prezvim znati hocu li imati prosirene zjenice sljedecih par dana pa da cekam ljeto i cjeli dan nosim naocale :-) :-( :-).
|