View Single Post
Old 02-08-2007, 22:59   #1
Inq

Inq's Avatar

Registrovan: Aug 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 1 Puta u 1 Tema
Default Uputstvo za upotrebu

Pre nego sto otvorite temu smislite neko ime koje ce ukratko opisati vas grow. Na primer: 250w scrog by Ozren, 10x18w - jedna biljka, 400w SOG...

Teme koje nemaju veze sa dokumentovanjem celog growa, koje su tipa: "Upomoc zuto mi na listovima ili "gde da kupim HPS" cu sa zadovoljstvom obrisati

Kada otvorite temu i napisete prvi post, gledajte da u njemu navedete sto vise informacija vezanih za opremu i jos bolje i slike opreme. Navedite koju vrsru gajite, dimenzije boxa, sijalica koliko wati... ako ne navedete ja cu posle smarati da se ubaci u post

Sav offtopic ce biti brisan na kraju growa. Znaci dozvoljena je rasprava o tome zasto naprimer stavio HPS na 10cm od biljki. Znaci ako uvidite gresku napisite! Ali nemojte previse zacatati.

Posto ste otvorili temu probajte bar jednom da postujete slike i objasnjenje sta ste uradeli za to vreme... znaci: Danas sam nadjubrio tim i tim djubretom i uradeo to i to i evo slika:

Ako nekome nije nesto jasno neka pita!

- proklete 3 tacke...
LST tutorial
Vodic za bolesne biljke i nedostatke u prihrani
Vutra.org pravilnik

Pre nego sto pitate u vezi zutih fleka ili odumiranja i susenja biljke prvo procitajte ovo:
http://forums.vutra.org/unutrasnje-u...p-upitnik.html
Inq is offline