Mamu im Briselsku popišam im se na onaj Atomic ili kako se već zove onaj spomenik gore u Bruxelessu mora da su im ova ekipa bili jebena konkurencija . pa ih sjebaše .
Stvarno ljudi šta se radi pa ovo nema u pizdhci svemirskoj .A oni gore nešto kanabis klubovi ovo ono a nama ***** nek pušimo PCP i ketamin, e svaka im čast mora da su neki pravi
demokršćani . Nabijem ih sve skupa na ***** njih i njihove klubove i Evropsku zajednicu.
Ne daj bože da u nas neko lansira nešto da valja a da njima porez ne plati ili ne do Bog da i mi u malo većem broju vidimo kako vutra izgleda,pa to bi odmah bio smak svijeta 100%,sve bi se srušilo u temelj .Pa može li to neko samo zamislit da mi ovdje svi počnemo duvat skunk npr. i da se počnemo svi odjednom smijat kao onaj voditelj Holandski u :...
:
http://www.youtube.com/watch?v=5X1VIyZe3Ws
....pa to bi izazvalo zemljotres takvih razmjera ja mislim planet bi se rascjepio popola , ja mislim da su oni ipak u pravu što nam ne daju da duvamo dobru vutru , bolje da pušimo ***** jedni drugima i ono ***** poprskano pa da svi budemo lijepo tupi kao ti isti kurčevi i da budemo mirni da se nebi šta srušilo .
Zamisli nas ovdje sviju da se počnemo isto vremeno smijat ko ovaj gore Dutch asshole:
Ja halte nornmaal leven darfuur end dum pluts kom je et narkose und medike .. . ili šta već sere pa odjednom ahahhahahhhhahha

excuse mich a hahah :lolo.olollolol:

hmmmhm :lolo.lo.lolollool. buahghghahga.
A jes me vidjo skoro pasam skino dač lengviđž jebo te.