View Single Post
Old 06-11-2005, 12:45   #40
woodrose

Registrovan: Jun 2005
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema
Default Å ta dalje(napredak legalizovanja)?

Slažem se ja da su se neke stvari promenile, ode Sloba u Hag, veruj te mi ljudi još nije vreme, pa i ja bih to najviše volela, zamisli kad si pravnik, a uživalac i slabu podršku imaš od kolega, svi misle da to ne treba legalizovati, još uvek nisu razbijene predrasude vezane za marihuanu, jer svi misle, onaj ko duva taj se i bode i obrnuto
Em bi postali turistièka atrakcija u Evropi,, em bi država imala vioše para da iz tih prihoda poradi na socijalnom statusu ugroženih podruèja, napuštene dece, škole i obrazovanja,PA I POLJOPRIVREDA BI NAM PROCVETALA, JER SMO IDEALNO PODRUÈJE ZA UGAJANJE MARIHUANE (kontinentalna klima) em bi se smanjila upotreba drugih nelegalnih supstanca, jer kad nešto nije zabranjeno onda više nije zanimljivo. N našim njivama šta god zasadiš ono poraste.
LJUIDI BI BILI MANJE DEPRESIVNI, NPR.NE BI KORISTILI LEKOVE ZA SMIRENJE, NEGO BI OTIŠLI U KOFEE SHOP SMOTALI JEDAN I SMIRILI SE, A I BOLJI KVALITET GRANJA BI BIO, JER BI SPECIJALIZOVANE PLANTAŽE TO PROIZVODILE POD NADZOROM STRUÈNIH LJUDI, ALI NIKO JOŠUVEK TAKO NE RAZMIŠLJA, JER SRBI NAJVIŠE VOLE DA PIJU I ŽDERU I SLUŠAJU NARODNJAKE I DALJE JE TO VEÈINA OVOG NARODA.
Možda jedino po veæim gradovima ljudi imaju saznanja o tome, šta je marihuana i konzumira je.
Još uvek nemamo dovoljno snage da pokrenemo takvo pitanje, jedino kada neka politièka stranka dodje na vlast koja propagira legalizaciju i koja je u veæini, onda možemo da razmišlajmo o napretku, ali za sada kada ti imaš u Skupštini skoro polovinu radikala i DSS koji je skriveni SPS, šta prièati, pa oni ne znaju jedan USTAV da napišu i da primene neki obièan Zakon, kamoli da još i neku tamo drogu legalizuju.
JAGNJEÆA BRIGADA I DALJE JAŠE OVOM ZEMLJOM.
woodrose is offline   Reply With Quote