Å ta dalje(napredak legalizovanja)?
Nema dalje, ja sam taj pravnik koji je zainteresovan za legalizaciju marihuane.
PRIJATELJI NEMA DALJE, O TOME ODLUÈUJE NEKI TAMO NAMA NEPOZNATI LJUDI U SVETU, A NE NAŠA DRŽAVA,
TO ŠTO JE U HOLANDIJI LEGALIZOVANA MARIHUANA U NAŠOJ DRŽAVI MOŽDA ZA JEDNO 100 GODINA i to je jedna jedina država gde se sve može
Zato Holandjani sada da stanu da rade mogu sa istim standardom da žive narednih 40 godina. A ZAŠTO?
ZATO ŠTO SU CIVILIZOVANO DRUŠTVO KOJE JE DOZVOLILO SVE I SAMIM TIM POSTALI TURISTIÈKA ATRAKCIJA ZA SVE LJUDE NA OVOJ PLANETI, ALI I ONI KOJI DRŽE KOFEE SHOP-OVE MASNO PLAÆAJU POREZ DRŽAVI, DRŽAVA KONTROLIŠE PROTOK KANABISA, KAO I UZGAJANJE MARIHUANE, PA AKO HOÆEŠDA DUVAŠTI PLATI SEDI POPIJ KAFU ILI ÈAJ I DUVAJ, ALI TO JE NEKI DRUGI SVET.
Mismo i dalje na nivou plemenske zajednice (možda malo preterujem ), ali mnogo smo primitivni, pa ljidi u SRBIJI I UOPŠTE NA BALKANU pišaju i dalje u poljski wc.
Kako ti da takvim ljudima objasniš da treba legalizovati marihuanu, kad oni znaju samo za domaæu rakiju i pivo, žuti i crni sok.
TAKO DA GOSPODO KOD NAS TOGA NEÆE BITI JOŠDUGO, DUGO, A KRIVIÈNOM ZAKONU NE BIH NI DA PRIÈAM, ZAKONSKI ÈLANOVI SAMI GOVORE O TOME (posedovanje kažnjivo)
SAD KADA TI NADJU NEKI SITNIŠMOGU DA PODNESU KRIVIÈNU PRIJAVU PROITV TEBE, PA TI VIDI.
MI I DEMOKRATIJA DVA RASZLIÈITA POJMA.
NEMAMO MI KULTURU ZA TO, A I DRŽAVI NE ODGOVARA DA TO LEGALIZUJE, KAD I ONA SAMA VALJA TO NELEGALNO I STAVLJ PARE SEBI U DŽEP, A I ŠIPTARI MORA DA ŽIVE OD NEÈEGA.
Peticije zasada neæe pomoæi, jer se kod nas osnovna ljudska prava ne poštuju, a kamoli da æe neko da usliši želje nekoj grupi ~NARKOMANA~.
Kad izadjemo iz Srednjeg veka, možda se i nešto promeni na tom planu. ::MJ ::MJ ::MJ ::chamuga !~ !~ !~
|