He-he javljam se i ja sad, nisam ovo ni vidio prije , a i gdje je ovaj rječnik bio prije .
Sad samo ubacim tekst pa poslije samo sredim padeže i ostale nebuloze koje komp. uradi.
Alo witch2native , je li kužiš ti šta ovaj španski , nije loš onaj prilog o San Canuto-u nađoh ga preko kalendara , valjalo bi i od onog bar neke zanimljivije djelove prevest .Za mene je španski špansko selo i sa španskog znam jedino prevest Sinsemilia

.
I nije mi jasna jedna stvar koji će njima te dozvole zar nije u Španiji ionako već legalno "legal/essentially legal" ili po onoj wikipediji piše i valja šta god ko hoće .
Mislim ovo :
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:W...nabis-laws.png
Hvala na rječniku .
edit:
Nije rječnik baš kao što sam ja mislio , evo taman ga instaliro i probao malo ,ali svejedno mogao bi pomoći i s obzirom da je besplatan , dosta je dobar.
Btw. ne zna šta je Marijuana na to mi izbaci ??? , ali nema veze znam ja 100 %

.Ono što sam ja zamislio vjerojatno je još uvijek SF ili nije možda ? Je li zna ko ima li nešto kao ovo gore što sam ja mislio? Za to bi se isplatilo i dobru lovu dati .
Znam za ove neke što se mogu online naručit ne znam da li bi to bilo nešto kao ovo što ja zamišljam , samo svejedno za ***** mi kad ne može bez kreditne kartice .
Mamu li im zvjerinju za još koju godinu ni na javni WC nećeš moći otići bez kreditne kartice .