Quote:
Originally Posted by Clarence
kontam, al jel nije to malo previse "ljekova" jel se nebi mogo skontat sa 2/3 hepa prijepodne i 2/3 kasno posljepodne...+ vu...
|
Da vjerovatno bih mogao, ali problem je sto kad idem po terapiju (sad posto sam "dobar" :) imam povlasticu pa nosim kući, tako da idem gore utorkom, četvrtkom i petkom i tad dobijem do utorka).. hocu reci kad idem po terapiju, recimo utorak, pred njim pijem (sve znači) i jednu mi da koju nosim kući, onda opet u cetvrtak gore pijem za taj dan i daju mi do utorka, kad opet idem gore. Nekad moram doci i u petak, znaci ne nosim cetvrtkom, nego i cetvrtak i petak pijem tamo pred njima.
Ali prije nego što ću dobiti ovu povlasticu, godinu dana sam bio na 23 (gore dole par komada) koju sam moram svaki dan ici gore i pred njima piti (sve odmah) i samo subotom uz pratnji nekoga mi daju za nedelju (lafo da odmaram... ) Ovo sve govorim, da je do njih i njihovog programa. Sad sam (da kucnem u drvo) dobro smanjio (prepolovio terapiju) i 40-60mg apacha, s tim da opet kad zapalim bas me razguli. Izvinite što gnjavim ali našiljio sam se upravo ..... Jah' evo jedne slike:

evo i linka do video clip-a istog na youtube
http://www.youtube.com/watch?v=JQR6mu2QxTY