Quote:
Originally Posted by BossGrow
dakle high indica, kaze: za in&out uzgoj, yield 300-400gr, 8-12 nedjelja cvjetanja
meni je rasla u stakleniku samo pod suncem 8) , 10 nedjelja cvjetala, urod oko 1200gr
|
Nisamo još fakat vidio biljku koja je dala 1200gr. (Ok, svježe ono tek sasječene...)
Quote:
Originally Posted by BossGrow
pa idemo....pusilo se na fintu, mi je zovemo kada, odrezes dno boce, uronis je do grla u vodu, a u grlo stavis foliju, malo rupica i normalno trava, boca se puni dimom kad je izvlacis iz vode.....sigurno vam poznato
|
Jel to ustvari BONG-u???? Mnogo je drugačije pušiti na BONG, nego džoje, i spuca te x puta jače nego džoja, a o "radu" da ne govorim. Meni je mnogo ljudi nakon jednog bonga bukvalno izvrtali, ko da su se heroinom spucali (bukvalno isto), a pušili prije rega džoje.
Ja sam neko vrijeme samo na bong pušio (prvo, jače me spuca, manje vuve potrošim...) ali nakon par dana, (5 - 7 plafon), počnem se buditi noću sav mokar, ne znojav, nego mokar i sve ispod mene mokro. Što je najgore, kad se presvučem, legnem na drugi krevet, čim zaspem opet se probudim i opet isto sve - gola voda. Tad sam skonto da na bong, se ne može (barem ja) non-stop pušiti...Dnevno sam znao po 15-20 onih "punjenja" da izvučem...
Ja lično ne mogu davati ovakva "report", radi drugih faktora koji su oko mene. Mislim na heptanon, apaurini itd, a ovi faktori itekako utiču na "smoke report" bilo koje vuve!!!!
Jah' dobro je da ima još takvih "naduvavanja" :), svašta sam i čuo a i vidio svojim očima, i žao mi što meni tako nikad ništa nije desilo... :(