Vratio sam se iz "Obecane zemlje" ;) i da napravim mali smoke report za jedan hibrid koji me jednostavno oborio s nogu! Ljubav na prvi pogled!
Ona je ljupka sativa, dolazi iz Amsterdama i zove se Cindy '99 :!: Bivsi cimer kod kojeg sam sada bio u gostima me upoznao sa Francine iz FMS tima koji su me zasipali hrpom odlicne (besplatne) trave. Od svih tih vrhova, jedan se jako istaknuo. Znam samo da se zove C99 i da je sativa. Jakog je vocnog mirisa a okus je sladak kao med! Vrh je gusto prekriven dugim narancastim pistlsima. Dim je dosta potentan, vec nakon 2-3 udisaja sam osjetio snazan nalet energije kroz cijelo tijelo i lagani pritisak u usima. S takvim mirisom i okusom, jednostavno se ne mozes odvojiti od jointa. Jos, jos, jos, jos, jos i onda odjednom saznajem da je C99 jako psihodelicna! Lava lampa sa stola je postala urnebesno zanimljiva. Jos par dimova i onda su poceli dolaziti krugovi i linije raznih boja. Naglo se pojavljivali i naglo nestajali. Naleti nekontroliranog smjeha. Ali zabava je pocela kada sam zatvorio oci :arrow: :arrow: :banana_trance: High je potpuno kreativan, energican i jako socijalan. Neznate sto bi s rukama. Malo sam na kraju pretjerao ma mi se pocelo jako vrtjeti i bilo poprilicno mucno. Vjerojatno zbog viskija na kraju. Nemojte mjesati sa alkoholom, iako ste i iskusniji... Moze lose zavrsiti ;)
Ne znam gdje se sjeme moze kupiti ali to je nesto sto oni zovu X-Line sjeme. Limited edition feminiziranih sjemenki cudnih krizanaca. Sada spremaju novu ediciju tog svog XLine sjemena pa sam probao i NHxGP koji ima sve kao i C99 samo sto je stabilniji (manje sanse za hemafroditima, mutacijama i razlikama medju fenotipovima). Ne znam kako izgleda biljka i nista o njenom uzgoju ali u pravom duhu darivanja, decki (i cura) iz FMS-a su me obradovali sa puno malih tockastih darova tako da cu vjerojatno jos (puno) pisati o C99 i N.Haze x GP, ICE x NL, WW x BB...
I za kraj sam saznao da ce FMS uskoro kao X-Line imati u ponudi taj Nev. Haze x Grapefruit (75% C99 x 15% neka sativa) ;) ..a cijene su oko 20 eura za 5 feminiziranih sjemenki ako sam dobro shvatio.