View Single Post
Old 01-03-2007, 06:43   #57
imported_cannebosanac

imported_cannebosanac's Avatar

Registrovan: Oct 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Quote:
Originally Posted by GloSS_ZelenKy
Stvarno sam više izgubio svaku nadu...pitao sam valjda 10 prodavača u, ajmo ih nazvati "specijaliziranim" trgovinama...tipa rasvjeta i željezarije i nitko nije znao reći....alufolija,ona neravna, ne kuhinjska! :cry:
Di to nabavit,zg?

Glupi ljudi..."A mislite možda na običnu kuhinjsku alufoliju u kojoj ja dobijem ćevape iz rubelja?!?"
Neznalice jedne...
neznalice,bez uvrede tebi! :wink:

PEACE...
ravna , neravna nije bitno ,u stvari uopće nemam pojma čime se zamaraš , bitno je kad uzmeš Al-foliju kao reflektor da ne okereneš onu sjajniju stranu biljkama,nego zidu , tj. dull side to lamps/plants što bi reko englez,švabo,rus ili amerikanac ,jer kad okreneš onu sjajnu stranu prema lampama u prostoriji se stvaraju tzv. hot-spots tj. fokusi nekakvi i onda to prži po određenom mjestu gdje se stvori(taj fokus)i biljka pati(prži je jebiga mnogo svjetla po vrlo maloj površini a negdje drugo fali) . Zato uzmeš Al-foliju i okreneš je na onu mutnu stranu koja se ne sjaji tj.(manje sjaji) i to ti je to.

Glupi ljudi ? Nisu glupi samo okreneš foliju na pravu stranu , nema posebne alu-folije za uzgoj to zaboravi , nego samo ti nju okreni on the dull side i nema problema .

Nije iz mog iskustva ali pročitao sam toga toliko da mi glava puca od tih grow room pizdarija .
imported_cannebosanac is offline   Reply With Quote