pozdrav svima
vec preko godinu i pol radim hashish razlicitog tipa pa i razlicitih tehnika. u tome su mi ponajvise pomogli strani artikli pa i neki muvi klipovi kojih imam veooooma mnogo :D no eto osobno iskustvo je ipak najbolje. ponajvise zbog toga sto sam imao mnoga ogranicenja, o neimanja popularnih bubble bagsa do neznanja o hass pressingu i razlicith sitnih elemenata koje su me znale dovesti do ludila u nekim trenucima (ono sve se pripremi i jednostavno ZABORAVIS da nemas nesto, fucken ganja! :lol: )
najdraza tehnika mi je sa 2 vrece koju sam ujedno najduze koristio i ispraksirao. i to se tice metode suhe ektrakcije (bez vode) zbog brzine i efikasnosti. sto se toga tice koristio sam 190 micron i 73 micron bag. pa ako netko ima bilo kakva pitanja mozda moji odgovori budu od neke pomoci ticalo se to vodene ekstrakcije i potrebnih elemenata (svoje tehnike sam razradio zbog nedostatka dodatnih vreca i nekih sitnica, zajebancije sa filterom i takve stvari) ili mozda hash oil (mada ga ne preferiram zbog moguce stetnosti)ili pak teoretskog dijela sto se trikoma tice i kako funkcioniraju u vodi i njihova aktivnost.. radio sam esktrakcije sa svoje uzgojenom robom (vanjski uzgoj) a i ponajvise sa ovom jebivjetarskom robom koja se nalazi na nasim prostorima.
pratim ovaj forum vec tih par godina pomalo no eto sad se odlucih registrirati. zastranili mi u to vrijeme ovdasnji forumi i djelovao sam na stranima. informacije koje sam trazio tada nisu bile dovoljne za moj apetit da se tako izrazim.. nemojte mi zamjerit jednostavno tako je tekao period u mom zivotu. itekako gajim simpatije prema VUTRI da se razumjemo :wink:
|