View Single Post
Old 12-21-2006, 11:05   #31
Vutragenjo
Usisivač postova

Vutragenjo's Avatar

Registrovan: Oct 2004
Pohvalio Puta:: 5
Pohvaljen 31 Puta u 8 Tema

Quote:
Originally Posted by dread irie
Pa pogledajte samo kako izgleda CannabisCulture.com, HighTimes.com, norml.org i slicni. To su veoma kvalitetni sajtovi, a posto inace i sam sa vremena na vreme odradim koji sajt znam da je za dobar dizajn potrebno ne vise od jednog dana.

Ti sajtovi po izgledu i dizajnu informacije nece biti prismrdit nasem novom sajtu. Dobar sajt se ne pravi za jedan dan. Ja bih vozio novi bmw-e da pravim sajtove za jedan dan. Znam ljude koji prave ali sto cu kad nisam brz. O tekstu vec druga rijech ja sam kriv i proklet jer hemija je jedan nas dobar dio trafika sa pretrazivacha. Ukucajte u Google ekstazi i mi cemo biti prvi i neki klinac ce doci i vidjet nas sajt. Ja sam mislio da je to cool i ako smo jos protiv hemije onda jos bolje. Izgleda da vecina ljudi ne zeli hemiju tako da cemo je izbacit.

A sajt za legalizaciju ne smije biti komercijalan i zato vutra.org ispada iz legalizacije i upada kao sponzor legalizacije...uvesce mo oko 10 sponzora na vutru.org i pokusati ovoriti neke nove puteve i mozda shopping cart i slicno...

Kao sto rekoh sve ce doci na svoje mjesto i jos jednom da kazem da nije fer da nas prozivate poslije ziliona sati koje smo proveli da odrzimo ovaj forum i sajt i uplodovanjem milion stvari i popravljajuci forum bugs satima i satima, uvjek da budemo online i da privucemo pretrazivache i svasta jos. Vjerovali ili ne sve smo radili free. Vrijeme koje sam ja proveo oko ovog sajta ne moze naplatiti ni 100 sponzora, a isto govorim i za ostale.

Sajt ce biti kad mi budemo nasli vremena (a bit ce) kad nahranimo svoje porodice i stare majke...

Ako neko zeli moze da nam posalje skicu i dizajn za novi sajt pa cemo mozda prije sve krenut. Posaljite email sa sajta citamo ih sve.