View Single Post
Old 12-13-2006, 01:50   #19
b r a i n c h i p
pristojan momak

b r a i n c h i p's Avatar

Registrovan: Dec 2006
Pohvalio Puta:: 1
Pohvaljen 6 Puta u 5 Tema

Moje prvo pusenje je bilo sa jednim frendom, iskusnim pusacem... Rekao sam ono, ajde da vidim sto je to o cemu ljudi pricaju, i nije mi bilo zao :)
Ne samo da mi je bilo prvi puta da pusim vutru, nego i prvi puta da pusim uopce bilo sta...
Malo mi je bilo sve cudno prvih par "dimova" i frend je stalno buljio u mene i pitao: "uvlacis ti to?"
Cudno mu je bilo sto nisam kasljao...
Kako sam primjetio da me nista ne pecka i da mi ne smeta dim, povukao sam onako "konjski" malo se zagrcnuo i kasnije je bilo ok... koda sam se rodio sa pljugom :lol:

Za nekih desetak minuta otisli smo chillat na plazu, i ono, osjecaj je bio fenomenalan totalno opusten, lagani vjetar koji je puhao uz more nikad nisam tako dobro osjetio na kozhi, sunce je bas pasalo, pijesak pod prstima je bio savrsen da dodir... ma zakon... Ja sam, iskreno, ocekivao da cu se pocet kesit ko blesav, ali ovo je bilo jos bolje...
cuo sam jos od par ljudi da su imali nekog efekta prvi put... a i neki su imali negativnog.. (bljuvanje LOL)

Tako da je moja teorija, onaj ko je pusio prvi put, i nije ga puklo...
- ocekivao je nesto drugo, ne znam, halucinacije.. bo..
- imao je totalno smece od robe (muguce.. cest slucaj, znam sto su prodavali mulcima po skoli...)
- nije znao pusit (jednostavno tudum... pljuckao dim u ustima.. )
- napio se ko svinja prije toga pa mu sve ravno...

... etc

Respect the PRAVILNIK
b r a i n c h i p is offline   Reply With Quote