Quote:
|
Originally Posted by neznalica
Pa ne znam kate...deluje mi kao da se nesto stvano ozbiljno desilo jer si sasvim drugi izgled biljke postovala 07.12 a sada je 08.12 ...
|
je ozbiljno je...mislim da sam skuzila u cemu je problem...cimer mi je zalio nakon mene,i mislim da je od previse vode laganini pocela se susit...ali
evo danasnje slike 9.12
Quote:
|
Listovi su joj previse sasuseni za jedan dan i deluje kao dehidracija ali mislim da problem lezi u tamnim pecatima na listovima sto nikako ne bi smelo da se desi pa makar i ona venula prirodno ili to bio problem vode...
|
imao si pravo :wink:
Quote:
Svetlo koje si ti koristila verovatno znas da se ni ti ne bi snalazila po kuci da ti je ono osvetljenje,,,znaci izabrala si najgore ,daje svetlo(nikakvo) a greje kao nenormalno..te nase kucne sijalice toliko malo lumena imaju da je to uzas od kvaliteta...
Kad bi opisala koliko je imala svetla (sijalica) na dan a koliko sunca,kada si je zalivala i koliko,koliko je posuda i koja zemlja unutra,sta si koristila od prehrane-koliko cesto i u kojoj razmeri mozda bi i dosli do resenja...
Ovo mozemo probati ako si bas bas radoznala ....u svakom slucaju videla si zasto ovi momci ulazu toluko truda i novca da bi odgajili nekoliko biljaka za sebe ...
:?
|
na dan je imala 12h svjetla tako isto cistog mraka...zaljevala sam je svako jutro po 1dl. vode
u posudi je od 25cm
od prehrane sam stavila zemlju koju ste mi preporucili prije tjedan dana...zaboravila sam kako se zove