Probao sam muškatni prije nekoliko tjedana. Uzeo sam dvije vrećice tj. dvije doze od 20 grama u prahu. može se nabaviti u svakoj trgovini (4.50 kn u konzumu). Prah sam progutao s kolom, a djelovanje je pocelo tek nekih 4-5 sati nakon konzumacije. Pocetak cete osjetiti vec nakon prvih par sati (lagana omaglica i drugačija percepcija prostora,s što znači da će sve izgledat veće,smijeh, ugodna euforija, itd. Peti sat sam već osjećao vrtoglavicu i efekt tonjenja koji je tipičan za travu. Nakon toga, došao sam kući i pustio cd od urbana. Zatvorenih očiju osjećao sam kako se krevet vrti i ja zajedno s njim. Budite spremni da će vam usta biti poprilično suha pa vam preporučam da uvijek uza se imate neku vrst tekućine. E sad da krenem na negativne strane oraščića. meni je lice postalo podbuhlo, a svaka žilica u oku poprimila crvenu boju tako da nije neprimjećeno prošlo kod staraca. Znači, kada god uzimate probajte izgledati što normalnije. Ja sam probao, ali nije išlo. Druga stvar je ta da ćete se teško moći skoncentrirati na određene zadatke pa ga probajte uzeti negdje preko vikenda kada nemate posla. Mene je sveukupno držao dva dana i izgledao sam kao najveći narkos. Ne planiram više uzimati jer je najodvratnijeg okusa. Dobro , možda ne najgoreg, ali tjera na riganje nakon cetiri gutljaja . KOliko sam čuo, efekt nastaje izlučivanjem toksina, a veće količine mogu izazvati i smrt. Pogotovo ako se uzima često. Frend mi je nakon nekoliko sati pao u nesvijest tako da...Budite oprezni.