Lagano se kida Sour jack,Nirvana Special,Skunk #1,je platio glavam odavno prinos je bio kolicinski katastrofalan pa se sramim postati cjele biljke al cu postati naljepse budove, platio sam danak neiskustvu sa rezanjem i kratkom vegetacijom ali barem zam prezadovoljan kvalitetom.Svi koji si provali su odusevljeni.Rezao sam ih jednom,izduzile su se zbog slabog svijetla i jos sam prije vremena skinuo dvije bocne grane jer su zauzimale puno mjesta a na njima ni za joint:)one male indoor mix su jos na vegetaciji rezao zam ih dva puta i oblikovat cu ih da bude 4 glavna buda i ni grancice vise da bude bolji prinos a i s njima sam napravio gresku jer sam ih stavio samo zamlju sa vrlo malo stiropora pa rastu uzasno sporo tri puta sam ih presadio i brzo ce na cvijetanje.Djelovanje je vrhunsko lijepo su isprane nema kasljanja i berem ih dok je vecina "kristala" bijela sa malo zutih da bude bolji high nevolim zatupiti bolje letiti :) Sour Jack je najjaci pravi "stativa" rad a Nirvana Special me odusevila brzinom rasta i odnosom cvijet list koji je neusporediv sa drugim vrstama koje imam.Djelovanje je takode vrhunsko a ima i ljepsi ukus od Sour Jacka mada su srodni jer oboje omaju vecinu "Herer" gena al N.S. ima i neke Meksicke stative u sebi..uspio sam je i klonirati i prestigla je ove druge mada su mjesec dana starije...
evo ih :
S.J

N.S.