Tema: smoke report
View Single Post
Old 11-08-2006, 18:29   #15
imported_growzilla

imported_growzilla's Avatar

Registrovan: Sep 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Nesto sam zeznuo tokom sadnje i jedan Crystal mi je ispao krzljav. Po zavrsetku sam pretpostavio da ce dati max 20 grama pa sam se odlucio za jedan test o kojem sam cuo. Kupio sam 7 bocica umjetne arome za kolace s okusom jagode. To su one male bocice koje sadrze koncentrat jestive boje i miris za kolace. To skoro platio 10 eura :)

Dva tjedna prije kraja sam isprao biljku i svakih 2 dana u pola litre vode izlio jednu bocicu i time zalio. Na kraju je cvijet zaista dobio blagi miris jagode :) Posto sam ja znao o cemu se radi, pozvao sam frenda na joint da vidim jedno objektivno misljenje. Nisam mu rekao o cemu se radi. Nakon par dimova se malo zacudio i prokomentirao: "Mozda ces mi se sada smijati jer sam se jako napusio ali... nekako... ne znam... ostavlja mi slatkast okus na jeziku i zakleo bi se da mi lagano mirisi na jagode????". Malo sam ga pravio glupim i na kraju rekao o cemu se radi :)

Nista preposebno, dim je tipicni Crystal (WW X NL) - blagi, ne grebe za grlo i intenzivnog mirisa (i vrlo up high - zujis po kuci jer ne znas kamo si krenuo). Svemu tome je dodan jako blagi slatkasti okus koji ostaje na jeziku (kao kad pusite aromatizirani duhan) i miris je malo ublazen i vocni, posjeca na jagode (vrlo kratko). Za bolji efekt bi trebalo jos povecati dozu (bar 2 - 3 puta... sto kosta!) i koristiti neku blazu neutralniju vrstu. Da je bio veci urod, vjerojatno mi nebi uspjelo. Ovako je bilo samo 17 grama pa se osjetila "aroma" :)

P.S. Ako probate to raditi pazite da kupite jestive arome! :) I nakon 6 dana u staklenci, sve je nestalo :(