Ja isto tako, mislim, ne pamtim stvarno kad sam vani pušio. Ali uvijek me je hastra (strah :)) kad nosim 50 ili 100gr. od lika do kuće. Ono kad uđem u haustor samo, i kad se vrata zatvore, nekako mi je lakše. Ali kod mene je drugačija situacija. Prvo zatvaran sam radi toga upravo, drugo trenutno sam na uslovnoj, treće skoro svaka hala (insp. za narko.) znaju skoro svakog da kažem narkomana u gradu. Kad kažem narkomana, mislim na ljude koji su fakat narkomani, znači na heroinu (I.V) kao što sam i ja bio, tako da me znaju, na moju štetu. Ali opet u zadnje dvije godine, kako sam čist tj. nemam nikakve vezze niti dodira sa heroinom, ali sam na MST (Metadonska Supstituciona Terapija) za koju oni znaju sve, i znaju 100% (mada gore poriču da iko zna osim doktora išta...) ko je kakav što se tiče gudre i terapije. Na početku su "skakali" na mene, ali meni srce ko more, jer nemam ništa kod sebe i vidjeli oni da sam rega, tj. "clean" stalno što se tiče heroina (jer to traže, neće kod mene tražiti rizlu :) niti joint) i ne diraju me fakat, da se pomaknem s mjesta, oni ili zmije isto, jel ih spomeneš tu se negdje stvore...pih...pih...pih ,... :)
Jesu me davno na početku metadonske terapije, "nafatali" sa vuvom (ono panj plafon...) i ništa što se toga tiče.... ja im još kažem da mi je dr. rekla da bolje zapalim joint nego što piješ toliko apaurina (to sam nekad pio....sad sam na 30mg, dok prije sam i po 300 - 500mg dnevno pio...ihh odo ja u off
raspricah se pravo... :)

Contact me at: koki [at] vutra [dot] org
|