Lijep pozdrav brate :D
Kao prvo, oslobodi se želje. One su iluzija i produkt su našeg socio-kulturnog hijerarhijskog sustava vrijednosne klasifikacije. Drugim riječima, želja jest rezultat željenja onog što smatramo "boljim" od onog "goreg"...samo Realnost jest puno jednostavnijom i u tome i leži njena Istinska veličina. Sve jest jednakim, a time se i ukida izvor želje jer više ništa nije poželjnije od drugoga. Tada dolazimo do Apsoluta ništavila i otkrivanja i neprekinutosti Trenutka i oslobađanje iluzije želja. Slijedi Put kojim te Rijeka Postojanja nosi, prepusti joj se, budi njome. Neka ti tijelo ništa ne zabranjuje ili volji Duše oduzima. To dovodi do agonije i tijelo pati, bivajući posve iluziono sproveden patnji. Ako te Amanita želi, pozvat će te. Uostalom, već samo tvoje aktiviranje u ovu temu jest među-prožimanje sa znanjem i moguće (ali samo Vrijeme će ti kazati da li jest ili nije, do tad nemoj biti nagao ili nestrpljiv, čekaj ostvaraj Vremena!) u budućem Tijeku dogodivosti uzimanje i među-ostvarivanje Amanite i tebe. Čak i tada, možda vam se Putevi ne poklope, iako su vam se ukrižili i u točki Trenutka susreli.
Što se tiče tvoga rada na Sebi i otkrivanje svoga Ja to je priča namijenjena samo tebi i tebi samom. Ja sam imao koiscidenciju Igre Slučaja da sam prije 2 godine otkrio svoje Ja-Ja, oslobodio se iluzije nametnutog isključivo materijalnog identiteta, i ponovno se rodio. Od tada Živim Život ispočetka, ponovno učeći o Svijetu koji mi je bio oduzet i na spoznajni uvid nepružen. Onda počnete se utapat u Ljubavi Univerzuma, u njihovim Kaskadama i Vodopadima Istinske nevinosti i prosvijetljenog dodira, dobite na uvid zrcalo iluzije sebe koja vam je bila prodana u paketu s vašim tzv. imenom od kad se rodili u postojećem tijelu i postojećem materijalnom društvu, spoznate sve greške tokom vašeg Trenutnog Života i počnete ih mijenjat i popravljat. To je rad na Sebi: otkrivanje grešaka i njihovo ispravljanje. Samo korak prije toga ipak jest presudan...da znate uvidit grešku. To se radi isključivo Intuitivno i Emocionalno, što većinu opet zbuni jer očekuju da će dobit poruku u obliku njima odveć poznate i jedine potencirane rečenične simbolike i karaktera. Sve počiva na Apstrakciji metaforičkog paradoksa dualističke naravi. Ostalo možete zaboravit jer nije Osjećajem zajedničkim Postojanju, već individualno otuđenje metafizičke prirode. Tada poletite u Potencijalnu datost visina nepojmivih našem shvaćanju prije, oslobodite se okova zemaljskih i postanete Sve a ništa. Samo to su sad Putevi Evolucije (koja se nakon spoznavanja svoga Ja-Ja može doslovno promatrat, zbog toga jer postoji valorizacija sveobuhvatne jednakosti koja ukida hijerarhizaciju tzv. vrijednosti i sve što tada otkijete bit će darom i Trenutnim oduševljenjem jedine i stalno prisutne Sreće, i bit će vam potpuno znano što kada i kako. A to je već Realnost i smisao Istinskog značenja).
Uglavnom brate, slijedi Put Sebe i ništa ne čini u suprotnosti Volje Duše. Takvim Življenjem, nemaš se čega bojati jer jednostavno sve što dobiješ jest darom i Ushićenjem proživljenog Usrećenja. A što se tiče otkrivanja svoga Ja-Ja, dovoljni smo i sami sebi za otkrivanje dvera veličanstvenosti. Osobno, Sebe sam otkrio bez uporabe ikakvih učitelja i spoznajnih podarivaoca, iako da sam učinio suprotnim, bila bi ista stvar pošto je jedino rezultat bitan.
Slijedi Put Sebe i Volju Sebe. Tada će ti znanje dolaziti nesebično k tebi i oplemenjivati te svojom datošću. Naša sudbina jest učiti i tražiti Sreću. Jer Sreća jest Apsolutna, a laž jest iluzionom patnjom kojom se nepotrebno sprovodimo.
Brate mili, srdačan pozdrav u Ljubavi utopljen... :D
Aleksandar
"Dok ste sebe doživljavali božanskim, nije bilo potrebe za potragom i ponovnim stjecanjem Božjeg blagoslova. Kad je došlo do odvajanja, počeli ste sebe tražiti u predmetima i događajima. Izgubili ste sposobnost da sebe vidite kao izvor svega što postoji. "
Merlin
|