View Single Post
Old 10-13-2006, 14:10   #2
imported_cannebosanac

imported_cannebosanac's Avatar

Registrovan: Oct 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Pročitao sam toliko različitih tvrdnji o tome koja je sativa koja je indica koja ruderalis da me boli glava od toga , stvarno nigdje nisam naišao na to da sativa cvjeta od 10 do 16 nedjelja ,ali ne kažem da nema i takvih ali to su sve samo naklapanja ova je ovo ova je ono neki čak kažu recimo Gisela Schreiber u `The Hemp handbook` da sative daju najmanje THC i da su uglavnom pogodne samo za proizvodnju vlakana i ne bi spadale u medical grade weed .A postoji toliko dobrih sativa ,recimo Durban Poison 7.5 % THC ,Isis 15 THC(postoji samo u feminiziranoj verziji )Delta 9 isto sigurno jaka jer kod njih i ne prodaju stvari ispod 5% THC-a
A postoje i sative u italiji koje uzgajaju za potrebu industije i rastu i do , mislit ćete da serem na usta ,ali do 10 m prijatelju moj .Teoretski mogla bi se uzgojiti biljka visoka i 15 m indoor,samo ako bi bilo dovoljno prostora i jedan mali bazen za korijenje,pod dovoljnim brojem lampi upaljenih na 18h/6h biljka bi rasla u vis sve dok ne staviš lame na 12/12 iz toga narasla bi još malo i procvjetala.Znam za lika u Australiji uzgaja tako biljke,ustvari grmolika čudovišta od po 5-6 metara(ima čo`ek prostoriju).Počeo je sa normalnom biljkom jedno cvjetanje pa onda opet u veg fazu ,i sve tako dok nije dobio čudovište. Tko ne vjeruje za ovo u Italiji neka pročita grow guide od Mel Franka & Ed Rosenthal . Ta knjiga u stvari i nije samo grow guide nego ima svega od istorije,ganjokemije(THC,CBD,CBN,THCV,CBG,CBR...), do pušenja .
A za ovog u Australiji možeš samo vjerovat ako hoćeš .
Ne samo da ima pokazatelja za ruderalis ne ovisi photo periodu je to tako i tako i piše u svim ozbilnijim knjigama .Čak rade i hibride ruderalisa i skunka(koji je sam po sebi hibrid sative i indice), koji onda cvjetaju ranije(puno prije nego se dan skrati na samo 12-13 h ,a rastu veliki i grmoliki do 2-3 metra .
imported_cannebosanac is offline   Reply With Quote