Tema: smoke report
View Single Post
Old 10-04-2006, 09:25   #13
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema

Imao sam kao prvo jedan "belaj" i to pravi, naime pala mi je lampa na biljke. Tj. otkačila se i pala direkt na biljke (jedna uništena skroooz, mogla bi se iskoristiti da je samo malo jos zrelija....ovakoooo bezzze pušiti, odvratan ukus (mada ima likusa kojima se svidja tako da sam njima dao da puše to :) LOL... jer tek je neka 4-ta nedjelja cvjetanja bila...taman se pojavile prve smedje dlačice, ma nije to još za pušenja ba, ali kao što rekoh ima budala pa i listove će pušiti :) (više je to ne informisanje o biljci...)
Druga je oštećena sa jedne strane i nije bilo šanse da se "oporavi" tako da sam nju "obrstio". Ova je bila malo više zrelija (ni jedna sjemenka nije bila ni u jednom čičku...) Bila je nekih 6 nedjelja cvjetanja (tu negdje ....7-ma plafon)
Što se tiče lampe, za divno čudo pala sa visine od 2m na (samo da napomenem, da se to desilo po noći negdje oko pola 3 u jutro...) lampa čitava, žarulja za divno čudo sve radi....samo biljke dvije su otišle u qrac.
Samo mogu reći da me je extra dobro iznenadila ova što je malo zrelija bila, ali ne skroooz.... okus fenomenalan (isto kao da pušim "light joint" ali udara ne vjerovatno !!!!) mogu misliti kakva bi bila da je kraj dočekala...
Prve dvije sam skinuo i imao sam oko 250gr sa obje (pošto su Sative bile, a i izdužile su se bile tako da vrh je bio 60cm extra dobar uz stabljiku glavnu (ima slika, to je ona što sam je obrstio a ostao vrh samo :) LOL) a drugu nisam dirao i ona je dva vrha imala (rezana...), ali što sam se iznenadio za ovu treću vrsta Indica, sorta ne poznata (ukrštanjem dobio sjeme od havera) Ta me je biljka iznenadila praaavo....
U životu nisam puštio bolju travu, kad kažem bolju, tu mislim na sve stavke, od rada samog, ukusa, ona je sva smedja bila (bukvalno smedja skrooz i kad sam je suhno, i samo jednu sam sjemenku našao na njoj)...Niko nije vidio ni približno sličnu vuvu a o pušenju da ne govorim..... (imam još nešto malo od nje....a pod lampom trenutno imam samo jednu (vrsta Indica, sorta nepoznata (isto dobio od istog lika koji ukrštava razne biljke....) (On mi je čak platio 30€ za jednog mužjaka kojeg sam htio baciti naravno. On je tada bio kod mene i trazio mi da mu prodam. Da je trazio da mu dam sa zadovoljstvom bi mu je dao i džaba :) a još hajrov'o tranciku :) LOL
Sad je već počeo drugi grow, sve pripremljeno, podrum, slikam danas jer juče nismo ih zalijevali nikako..... (samo problem nam je malo oko struje ali kao što rekoh, napraviću topic da ne idem u OT.

Sve u svemu sam prijatno iznenadjen. Era, nemaš pojma koliko su mi tvoje rječi pale na pamet majke mi, :"Strpljenja samo i biljke će ti se na kraju zahvaliti max.)" :) hehehe dok sam skidao majke mi (listove tj. čistio je i spremao za sušenje....njegove mi rječi u glavi bile..... :)
Neki sa ovog foruma su pušili ovu vuvu pa nek oni kažu (Fanatik prvi, samo mu je komp prno, pa danas idem da mu sredim.....) a ima nekih koji su probali... i stvarno kažu da u životu nisu pušili nešto sl.
Prva reakcija kod svih je bila da nisam možda prskao nečim (mnogo njih i sad ne vjeruju da nisam ničim prskao... čak šta više nisam ni par puta gnojio ove (za cvjetanje)....
Ihhh...raspričah se ja....Meni bi trebalo zabraniti postati bilo šta u jutro kad pijem kaficu i šiljim :) LOL

Fanatik, haveru.... danas sredjujemo tvoj komp.... (u slučaju da prattiš forum sa tudjeg kompa....) :)
Nadam se da se nisi uništio od ono vuve :) LOL

Contact me at:koki [at] vutra [dot] org
Bezze_Sa is offline   Reply With Quote