Danas je bio zadnji posjet sajtu prije proljeća.. 8)
Samo što sam se danas jebački nakopao...ono od prošlog tjedna je ništa naspram ovoga! :lol:
Spojio sam 4 one vreće od smeća da mogu na njih nabacat zemlju...iskopao rupu do nekih 40cm..dalje stvarno nisam mogao.. :cry: isjekao korijenje isto koliko sam uspio,dobar dio... :D
Tko god je prije kopao ili gledao kako se kopa,može zaključiti da zemlja (pogotovo ona koja se nikada nije obrađivala),kada se iskopa..usitni..poprimi mnogo veći volumen..tako da je problem svu zemlju vratiti natrag u rupu..hehe.. :D
Zato sam onu zemlju pri dnu koja je daleko siromašnija hranjivima fino iskopao i bacio u jarak... :wink:
Nisam mogao tražiti to gnojivo za pšenicu pa sam ubacio 20ak L humusa i 10ak L đubriva stajskog(koje je malo odradilo..)!!! :D :D :D
Pred kraj sam bacio,ali malo polyfeeda jer će sutra kiša pa da otopi..
Ipak ću staviti 2 indike, a ako im neće bit dosta mjesta nek se lagano jeb.. :twisted:
Naravno da će trebati i na proljeće ponovno štijati,ali će zasigurno biti lakše.....samo se nadam...neki su likovi danas mjerili da će izgleda potezat ogradu blizu sajta... :x :x :x
Čuo sam ih kad su pričali..čak bi i odgovaralo jer nitko praktički nebi mogao tuda prolaziti,a ja bi prek ograde ujutro skakao...hahahahaaaaaa :wink:
Moram čekati njihov sljedeći potez..valjda će mi izaći na ruku..molim se!!! :wink:
Rupu sam zatabao,prekrio travom,bacio dvije divlje kupine prek toga,zameo svaki trag da je netko tu boravio (tipa,gazio travu ili vadio korijenje)! 8)
A sad ćemo vidjeti...
Yyyyyyhaaaaaaa :djavo_tuki: :banana_jahach: :not_nice:
:talas:
|