Evo govorih ja za starter još ranije. Prije nego sam počeo sa ovim kući i svve to, malte ne nisam znao šta je HPS... u prodavnici (dobro opremljenoj) ne znaju, eh kad sam im rekao komplet naziv skontali me :) mislim i od tad sam bas se bacio na istraživanje o žaruljama, prigušnicama itd itd ... Ja sam negdje ostavio shemu svoju, mada opet ima pravo puno shema, jer raslikuje se od proizvodjača... najbolje je da sve dijelove za prigušnicu uzmete od istog (najbolja varijanta), a ne starter od jednog, ostalo od drugog....
Mislim i oni sami onda nisu odgovorni za eventualnu garanciju. Ja na svojoj imam 2 godine garancije (kupljena sad u junu, druga isto tako mjesec kasnije) marka GESTAS (njemačka nekaa) meni extra dobro poslužila i pravo je jednostavna. Kad sam je kupio sve je već (fabrički ili kako već) sve bilo montirano na ploči lima, koji ima sa strane rupe tako da ga i na zid mogu okačiti. Sve je bilo na njoj, toj limenoj ploči i medjusobno spojeno, ja sam samo kabal za struju i kabal do grla spojio, što nije bilo komplikovano..

Contact me at: koki [at] vutra [dot] org
|