View Single Post
Old 09-29-2006, 12:04   #6
imported_djevojka od bronce

Registrovan: Sep 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 0 Puta u 0 Tema

Jednom sam otvarala i zatvarala kišobran usred raskršća sa frendom, svađali smo se pada li kiša ili ne... probudile su nas sirene uzjebanih vozača jer nisu mogli prolaziti pored nas :alien:

Papali smo ''sunshine''. To je bio zadnji dobar trip.

Zadnji put sam nestala... ono... filing da padam, ali znam da ne padam jer sam u ničemu... i onda me probudio oooogromni klaun Emilio kad je pljesnuo, ja sam imala filing da se moja glava nalazi između njegovih dlanova u trenutku pljeska. Znam da se zvao Emilio jer je to bio moj klaun s kojim spavam, samo divovski je narastao. Filing nestajanja je bio grozan, vrištala sam i trgala se da mi um ne ode u ništavilo... kad sam se ''sakupila'' nazad, frend je rekao da sam cijelo vrijeme spavala ko beba, nit se pomakla, nit što rekla... Mislim da me taj put na trip odveo Plastikman, svirao je njegov album ''CONSUMED'', mislim da ga je i radio za tripanje... povukla me zika samo tako sa sobom... A to se sve dogodilo kad sam mislila da je gotovo... satima prije toga razgovarala sam sa Bajum Badum-om (sjećate se crtića?) na zidu, imala napadaje smijeha jer sam shvatila bit svemira, SVE mi je bilo jasno... NEOPISIVA SREĆA...
imported_djevojka od bronce is offline   Reply With Quote