Vratio se upravo iz šume..kopao i iskopao rupu..izriljao kak se kaže! 8)
Umoran sam ko pas i skoro se jedva vratio kad je mrak krenuo padati... :? Ono jebeno šiblje i pič.. mat..!Samo se nadam da će mi se koliko tolko nagodinu nešto i vratiti!!! :o :o :o
Neznalice..uradio sam sljedeće---Dimenzije su 70x70 i u prvu ruku sam uspio iskopati do 30-35cm dubine(mislim do nekih 50 ako ću imati snage); povadio sam nešto korijenja,nisam baš bio temeljit....
Idem sljedeći tjedan ponovo sa nekih 20L humusa za cvijeće i đubrivom da poravnam pH malkice prije zime,a u proljeće isto ide gnojidba... :D
Samo mi reci koliko bi mogao biljčica staviti na takvu površinu..?? 3-4? Nije mi uopće problem to sve skupa malo proširiti,ima mjesta (a i Volje!)! 8)
Ljudi dragi..tek dok krenete kopati rupu u šumskoj zemlji i naletite na korijenje debelo poput palca vidjet ćete da li imate toliko Ljubavi prema Biljci ili ćete odustati u startu... 8) 8) 8)
Makar sam se namučio mogu reći da stvarno osjećam nekakvu toplinu oko srca...sam pogled na mjesto gdje će ako Bog da nagodinu rasti biljčice mami smješak na lice...zaista,kažem Vam! :wink:
Nego..ja razvezao...neznalice..prepuštam ti riječ i sorry ako te gnjavim..kad imaš vremena odgovori... :wink: :wink: :wink:
|