Quote:
|
Originally Posted by Bezze_Sa
Upravo tako, ja posto su ljudi iz Aliena sponzor vutri.org stvarno nije u redu da iko od nas uzima onda sa druge strane, Alien mozda nema nesto, ali to veoma brzo i nabavi... a od toga mnogo koristi imaju admini vutre.org
Zato ja bih sacekao koji dan, uvijek su brzi sto se tice nabavke kad im nestanu zalihe....
....i naravno kod narucivanja ostavite obavezno da ste dosli na site od Aliena preko vutre.org (ljudi imaju od toga koliko toliko zarade, a to je najmanje sto mi mozemo uraditi za njih, jer stvarno ekipa se trudi u svemu... hoću reći ne moramo MI sad biti džon obraz prema vutri.org
|
lepo je to čuti od vas :)
Ali Alien plača sitiniš,toliko da se pokrije troškovi servera.Morali smo to lani dati jer je bilo suviše potražnje...Alien je korektan,jeftina što je bitno za i onako osiromašen Balkan...
TRAŽITE NAJPOVOLNIJE I NAJBOLJE!!!
Vidite, da se izogibamo reklamiranju bilo koga-cilj je bijo napraviti stranicu za edukaciju i širenje istine o vuji,uzgoju,poboljšanju kvalitete...
A mogli smo svaki dan kačiti sponzore-kojekakve :cry:
U planu je reorganizacija vutre.org pa tada i promene u vezi reklamiranja.Ali uvek čemo oglašavati samo korektne i kvalitetne!!!
Niko od nas nije od vutre.org zaradijo dosad ni centa!! Na vašu sreču :D :D
teško je ostati čovek ali se isplati
tražite najbolje ali naj jeftinije!!!
A ostavite našu stranicu kao preporuku :D
hvala