View Single Post
Old 09-11-2006, 19:12   #21
gloss_zelenky
mr. gljiva

gloss_zelenky's Avatar

Registrovan: Sep 2006
Pohvalio Puta:: 2
Pohvaljen 4 Puta u 4 Tema
Default Priprema,pozor,SAD

Našao sam nakon duge muke...ipak je malo uvučenije u šumicu nego što sam to planirao,ali je fino čistina i ima optimalno sunca..ne previše(možda će čak i falit) jer su mi se bagremi nadvili,a dosta su visoki pa ne mogu posjeći grane koje smetaju(ni poštucati..),a da netko ne primjeti :x
Barem su malo rjeđi ako niš drugo..
Sa strane sa koje dopire sunce nemože nitko ništa vidjeti,nema fuckin šanse...mora iskrčit pola šume da bi uhvatio barem djelomičan pogled na sajt! :wink:
Sa nasuprotne strane sa koje ja dolazim postoji jedan puteljak..dobro je utaban,ali vidi se da ljudi nisu već dosta tuda prolazili (ipak se radi o šumi)...
Pozicija je ajmo reći nekih 20ak m zračne udaljenosti od te staze...
Dobro je što je zaraslo sve da te bog oslobodi pa ne bi trebalo biti toliko uočljivo ni sa te strane... :wink: :wink:
Svaki put kada ću ići do tamo iz pravca stazice moram izabrati drugi pristup...imam ih na izbor nekih 4-5 i trebam pripaziti kamo stajem!!!Ne gaziti nikakvo zelenilo i paziti na suhe grane da ih što manje polomim..da ne ostavim vidljivijeg traga!

8)
Već sam iskrčio travu i maknuo gornji sloj mahovinaste tvari u kojoj je korjenski sistem trave i okolnih drva,iskopao rupicu i uzeo uzorak za pH!Rezultati će biti za par dana!Tlo nije karbonatno odnosno preko 8 jer sam isprobao već sa HCl razrjeđenom..samo se par kapi stavi i ako se počne pjeniti onda je problem..
Mjere su 70x70,a u dubinu ću 50..ne vidim neke potrebe za dubljim jer na kraju krajeva treba to i iskopati.. :cool_smoking:
Onda ću početi sa gnojidbom u par navrata...najviše ću staviti humusa kupovnog da poravna pH!
:lol: :lol: :lol:
Neznalice ako imaš još koji savjet dodati,slobodno to napravi! :D

gloss_zelenky is offline   Reply With Quote