Unatoč različitim tipovima trave i drugim utjecajima mislim da najveći utjecaj na to kako ćeš zabrijati ima tvoja glava.
Treba shvatiti da ono što ti se događa su filmovi koje možeš kontrolirati i na taj način loše filmove izbacivati, a dobre prihvatiti.
ja sad pušim već neko vrijeme pa sam naučio par trikova. Sjećam se da sam prije imao problema kad bi se napušio i nakon toga išao hodat sam zabrijo da imam žulj na stopalu (bolesno :lol: ). Ful me bilo smetalo, ali sam nakon nekog vremena uspio to jednostavno izbaciti iz glave.
Također sam otkrio da kad sam napušen i kad počnem pucketat prstima doživim totalno "dizanje". Odmah sm veseliji, sretniji, odmorniji i sl.
Zbog takvih stvari sam uspio se rješiti većine paranoja, ali ima jedna koje se ne mogu nikako rješiti, a to je voženje auta. Inače sam dosta u autu i smatram se solidnim vozačem, ali brate kad sam napušen to je strašno. Nije da ja loše vozim, dapače, vozim sigurnije nego inače, ali me pucaju strašne paranoje. Nije mi se jednom dogodilo da sam skretao u sporedne uličice kako bi pobjego autu iza sebe :oops: tako da sada se maksimalno trudim da ne vozim kada sam naduvan.
|