View Single Post
Old 09-02-2006, 10:12   #26
Bezze_Sa
Marihuana Home Grower

Bezze_Sa's Avatar

Registrovan: Jun 2006
Pohvalio Puta:: 0
Pohvaljen 2 Puta u 1 Tema

Vjeruj mi haveru, ja sam gajio nekoliko godina outdoor. Cak sam znao jednom u 7 dana ih obici (nekad i vise). Ali kota doduse dobra, vikendica gdje nema nigdje nikoga... i svakako sam sadio. Sadio u krompiru (ono jedna po jedna), pa onda sadio vise na manjoj povrsini. Ali zato sam morao staviti sjeme u krajem aprila, da bi sredinom krajem sept. i pocetkom okt. skido.
Dok za indoor sam znao (hocu reci cuo da raja uzgaja), ali blage veze nisam imao, kakva HPS (sta je to ba...) pa kasnije zemlja, ova-ona...mixevi, gnojiva (kad, koliko i koje..) i jos zajebancija koje mi ne padaju trenutno na pamet...aaa ovo sve priroda "odradi"...
Samo da dodam, zadnji ovogodisnji outdoor sto sam imao, posadio sam ga u grah u one kao "lijehe" i sad preko ljeta na vikendici bila baba i deda, i ona je zalijevala kad je ono sunce po nekoliko dana bilo (zalijevala kao krompir, jer su bile u krompiru) i baba rece da okolo biljki ni jedne one "zlatice" nije bilo na krompiru. (ona baja sto ide na krompir) sve oko 2m okolo njih. A baba je znala sta sam posadio...
I onda sjeb sa vremenom (barem kod nas...) i spasio sam dvije i donio ih ovdje u sobu pod lampu (jednu sam dao haveru, naravno kad su se oporavile)

Contact me at:koki [at] vutra [dot] org
Bezze_Sa is offline   Reply With Quote