Pa Pedro najvjerojatnije ima mnogo posla (ipak čovjek predani aktivist i u neprestanom pokretu i činu) a i jako moguće da i u nekom paralelnom subregionu koncentrike Univerzuma :D
Imam namjeru kontaktirat ga za koji dan, kad završim jedan materijal koji namjeravam poslat nekim ljudima (a među njima si i ti Sinse brate, na kojeg ne zaboravih odgovor tvoga fizički materijaliziranog misaonog Protoka naše Istinske Komunikacije Emocijom, ne slovom... eto, isprintan text stoji već nekoliko tjedana pored mene, a o njemu razmišljam i njime se oplemenjujem svakim danom od njegove realizacije i rođenja u Realnost počinjena Tijeka dogodivosti... Al pritišću me obaveze barem još do 5.9. Onda se bacam na posao. I napominjem, ovo nemoj shvatiti ozbiljno. Shvati to tako kada riječ postane djelom. Do onda, samo govorim :wink: )...možda čak već za nekih dan-dva. Uostalom, Pedro nije redovit već nekih 9 mjeseci, navrati tu i tamo, u stankama od nek. mjeseci (da nam posveti svoju prisutnost :D )... Zadnji put kad se čuo s njime prije nek. mjeseci (prije pada servera) bio je u obavezama...vjerujem da je i sada jednakim. No čut ćemo se mi, pa ću javit i izvijestit potvrđene činjenice. Naravno, u situacijsko-dopuštenim granicama (jer ako on osobno šta želi poručit, poručit će).
Što se tiče texta Sisea kojeg nam je posvetio, toliko je precizno istkan i konfiguiran (te također i jednostavan što je Istinsko umijeće jer stvar biva velikom kada je precizno sažeta a opet jednostavno shvatljiva... Simplistika + kontekstualna predočivost Savršene kolektivno-dvojne Komplementacije u značenju Jednoga!) da svojim uplitom u njegovu tekstualnost tkanične nadopunjivosti, mogu samo pokvarit njegov dojam veličanstvenosti. Drugim riječima, rečeno je sve kako treba :D